Friday, June 19, 2009

kerja...kerja..kerja

minggu pertama semester 2 ni baru je start. Keje dah mula mengejar.Ada yang ajak jalan, berlari dan pecut.Dengan program tingkatan 3, form 4 , pencerapannya, Ujian lisannya dan macam-macam lagi.Hanya tinggal 5 minggu je lagi nak trial untuk form 3 tapi sukatan dok abis lagi ni. Guaner ni.....Pening..pening. Buat jelah mana yang mampu...apa yang penting kerjasama....heh..heh. Yang buat eden risau lening member yang boleh buat keje baru je pindah nilai takdok penganti lagi, yang sorang pulak masih berpantang.kalut...kalut..petaksir pulak dah nak datang minggu depan..3 fail masih lagi belum siap.Loning sorang2 je buat keje untuk form 3. Ni yang buat nak pindah ni.

Su mah dia pulak sekarang dah mula keje sebagai perunding kewangan di Ambank Seremban. Asyik balik rumah 2,3 ari ni dok sibuk promosi skim dia je.Dah pandai mengempen pulak dah.jenuh jugak.Cakap pun dah banyak dan bercerita dia berdating dengan customer....cari duit..
Masuk ofis dan balik pun tak tentu...Kadang awal..kadang lewat.Cari pengalaman takpalah..

Hari ni jugak diadakan 3 penjuru di Sek. Keb P.Dickson.Aisyah punya sekolah.Serahan laporan kad kemajuan untuk murid.dapat tahulah result aisyah.Nak g banyak kelas payoh nak celah alih2 nibtak tolobg sham ambilkan.Masih dapat no.nombor 15/37.Tak berubah...jadilah pendedahan awal untuk tahun 1.

2 comments:

AINJASH DAMIA said...

banyoknyer no. esah, kena gi tuisyen ni..

saiful said...

mak ayah dia dh cikgu...haha..
camne anak dpt no 15..hehe..